Blomster i hjemmet

by admin

Vores hjem er et af de absolut vigtigste rum i vores liv, fordi at det er her, at vi hvilke os, og hvor vi mødes med familien, venner, bekendte, gæster, børn, voksne, bedsteforældre og alle andre som vi omgås. Hjemmet er en af de grundpiller i livet, som vi skal passe på og respektere, fordi at vi fortjener det og al den værdi som det bringer tilbage til os, når vi respekterer det. Én måde at gøre dette på, som samtidig vil gøre dit hjem til et fantastisk afslappet sted fuld af energi, er at dekorere det med blomster – masser af blomster!

Motivationen for denne korte artikel er at vi vil fremhæve alle de fordele, som der naturligt kommer ud af at indrette og dekorere sit hjem med blomster, blomsterdekorationer, planter og andre naturlige beplantninger. Vi vil komme ind på alt fra det at anvende blomster og planter til at dekorere dine opholdsrum, således at det matcher til din indre stil eller generelle indretningsstil, som du anvender i resten af hjemmet. Det kan være en Bohemian tilgang, mere rustik og gammeldags, landlig idyl eller modernistisk minimalisme – uanset hvad du er til, så er der blomster som matcher med denne indretning.

Overordnet set er der 4 fordele ved at bringe planter og blomster ind i hjemmet

Man kan garanteret fremtænke endnu flere, men overordnet set, så mener vi, at der er 4 overskyggende fordele ved at bringe planter og blomsterdekorationer ind bag hjemmets fire vægge, så dem har vi opremset herunder.

  1. Det skaber stemning. Blomster kan forbedre folks humør betydeligt og det kan også fremkalde positive følelser hos os allesammen ved forskellige begivenheder såsom jubilæer, bryllupper, fødselsdage, mærkedage og så videre.
  2. Det kan nedsætte din stress. Vi er allesammen påvirket af de mørke stress-kræfter i en eller anden udstrækning og heldigvis har flere forskellige undersøgelser vist, at farverne fra blomster har en kraftig beroligende effekt på vores nerver og de ting, som er med til at påvirke at vi bliver stressede – hvorfor blomster rent faktisk kan hjælpe til at vi reducerer risikoen for at blive ramt af stress.
  3. Bidrager til et farverigt og glædeligt miljø. Blomster og andre farverige planter hjælper med at skabe muntre indemiljøer, der er fulde af pang og vitalitet, især blomster med levende farver, såsom lyserød, lilla, rød, blå eller gul, hvilke som helst andre farver tilføjer et særligt touch til dit hjem. Du vil nemt kunne udvælge og identificere blomster, som passer til din unikke måde at indrette på, hvilket blot vil støtte op omkring den overordnede stemning, som du går efter i hjemmet.
  4. Bring naturen indenfor. Blomster er afgørende for at skabe friske og naturlige miljøer – en slags oase i storbyens forurening. Det er især vigtigt i huse og lejligheder, som ligger inde midt i en by, da man i større udstrækning er omgivet af forurening, larm og mylder fra andre mennesker, hvorfor det er vigtigt at etablere en oase som man kan søge tilflugt i.

Vi er vilde med disse planter

Hos La Esquina er vi vilde med en bred vifte af planter og blomster i vores indretning. Det kan være alt fra roser til krysantemum, gardenia, orkideer eller hortensia i forskellige farver, som vi så kombinerer med grønne planter som eukalyptus, poppel, kastanjetræer og bøgetræer. Vi anbefaler, at du finder din helt egen stil og foretrukne planter, som du så kan bringe ind i dit eget hjem.

Afhængigt af den type indretning, som du går efter, vil du kunne vælge forskellige typer af blomster. Vi er mange som elsker at skabe en eller anden form for bohemian stemning, som på dansk måske er sådan lidt hippie-agtig. Her skal blomsterne fortælle en historie om et levende hjem med naturlige og spirituelle farver, og hvor grene, grøntsager og blomster kan lege med i hjemmets udtryk, ved at være placeret fremme og som en del af indretningen.

God fornøjelse og husk at bringe flere planter ind i dit liv!

Leave a Comment