Sådan Får Du Et Godt Helbred

by admin

Tillykke med at tage et fremadrettet skridt for at komme i form og føle sig godt tilpas. Mange mennesker er skyldige i at ønske de kunne få en skulpturel krop fra at spise junk food og se tv hele dagen. Men det kommer bare ikke til at ske. Selvom at komme i form lyder som en lang, tidskrævende proces, har indsatsen i retning af at være i form mange positive effekter. Hvis du vil starte din rejse til at få en bedre krop til at føle sig godt, her er nogle tips:

 

  1. Træn dagligt

Træn hver dag i mindst en time. Du behøver ikke at dræbe dig selv med løb, jogging osv., Men du skal have en form for moderat fysisk aktivitet i din hverdag. Hvis du ønsker at smide et par kilo hurtigt, skal du lave en intensiv træning på højt niveau. For eksempel gå en tur i et højt tempo i en time. Eller du kan løbe og indstille visse intervaller til sprint i den time. Sørg for, at du ikke har alvorlige smerter under din træning. Bare en advarsel, dine muskler vil smerte efter en høj intensitets træning. Det kan være irriterende, men det betyder, at din krop skifter til det bedre. Sørg for at forblive hydreret, strække ud og spis mad med en anstændig mængde protein efter hver træning. Eksempelvis den ret med kylling og søde kartofler, som der er nævnt ovenfor. Proteinet vil hjælpe med at holde på dine muskler og ikke fedtet

 

  1. Spis sundt og spis mindre portioner

Ligegyldigt hvor meget din mave fortæller dig at gå efter slik i stedet for sund mad, prøv at holde sig væk fra slik. Sukker fra slik kan ikke hjælpe dig med at komme i form. Selvom det kun er en enkelt candy bar, vil det efterhånden føre til en anden. Frugt og grøntsager er den bedste ting at spise, når du prøver at komme i form. Æbler gør for eksempel et godt stykke arbejde for at gøre maven føles fuld i op til 3 til 4 timer. Grønne grøntsager som grønne bønner og broccoli holder fordøjelsessystemet rent og kører.

Du bør også holde dig til magert kød som kalkun og kylling. Fisk og skaldyr, såsom laks og rejer er også gode alternativer. Disse fødevarer er fulde af protein og sunde næringsstoffer for at holde musklerne klare og klare til træning. Sørg desuden for at portionere hvad du spiser. At have et godt stofskifte kommer fra portionering af måltider. Prøv at planlægge at spise seks gange om dagen og spise mindre portioner i stedet for at have tre store måltider hele dagen. Dette vil også hjælpe dig med at trække vejret jævnere, når du træner i stedet for gispe efter luft når du har indtaget et kæmpe måltid. Dette skyldes, at du får mindre mad i fordøjelsessystemet, hvilket betyder, at mere energi bruges til din træning.

 

  1. Hold styr på kalorier og madindtagelse per dag

At holde øje med, hvor mange kalorier du spiser på en dag, vil være nyttige i planlægningen af ​​din fysiske træning. Nogensinde spekulerer på, hvorfor kropsbyggernes kropsmasser er så store? Det er fordi de planlægger deres måltider og indtager flere (sunde) kalorier end den gennemsnitlige person. På den anden side vil vægttab og stræben efter en smallere fysik involvere mere motion end kalorier du indtager. Du kan desuden holde styr på din vægt og din fedtprocent, ved at købe en af disse smarte badevægte.

 

  1. Vær sikker på at sove nok

Selv om de fleste af os har otte timers job i løbet af dagen eller natten, er det afgørende at få nok søvn til at genoplade kroppens batterier. Seks til otte timers søvn vil holde kroppen igennem hele dagen, men hvis du tilfældigvis føler dig træt på et hvilket som helst tidspunkt, når du kommer hjem fra arbejde, skal du tage en lille lur før du træner. Du bør kun nappe i omkring en halv time. Dette forhindrer dig i at holde dig vågen senere på aftenen.

 

  1. Forbliv motiveret

En vigtig nøgle til at være i form er at sætte mål og holde en positiv tankegang til processen. Hvis du bliver positiv, vil du være i stand til at skubbe dig selv for at få den passende krop, du altid har ønsket. Omvendt, er det en negativ proces du går igennem, vil du med garanti ikke gennemføre dit ønskede vægttab.

You may also like

Leave a Comment